Tenk om vi kan se et miljø med høy jesuspuls vokse frem i gamingkulturen? Litt slik som KRIK har vært for idretten?

Tenk om masse unge mennesker får brukt evner og talenter til å gjøre verden litt bedre? Ha det gøy og få nye venner, og samtidig lære ting og lage ting?

Tenk om det fantes et sted der folk møtes for å lære koding, grafisk design og digitale kunstformer som musikk, film og foto?

I Jesusnerds så elsker vi kreativitet og vi har tro på unge mennesker, at de kan gjøre en forskjell og være med å forandre verden. Bit for bit.

Jesusnerds ble startet i 2013 av Preben Hafnor og Håvard Kjøllesdal.
Arbeidet har vokst frem fra Kristent fellesskap i Trondheim, men jesusnerds er registrert som en egen forening(917192340). Foreningen ønsker å jobbe tverrkirkelig for å være en positiv faktor i gamingkulturen. Alt arbeidet i foreningen skjer i samsvar med mandatet i Lausanne erklæringen og medarbeidere på våre arrangement er forpliktet til å jobbe i samsvar med dette dokumentet(http://norme.no/om-norme/lausannepakten/).

Foreløpig er vi en gjeng med venner og venners venner. Men vi drømmer(veldig seriøst) om å se en bevegelse av unge jesusnerder i landet vårt. Join the movement;-)

Preben Hafnor

Preben Hafnor

jesusnerds founder

Håvard Kjøllesdal

Håvard Kjøllesdal

jesusnerds founder